Контрнаступ ЗСУ: росіяни втратили полк передових танків Т-80

Збройні сили України розбили полк передових російських танків Т-80 під час контрнаступу на Харківщині.

ЗСУ “прорідили” 4-ту танкову дивізію збройних сил Російської Федерації, повідомляє американський Інститут вивчення війни ISW.

“На попередніх етапах контрнаступу українських військ у Харківській області ця танкова дивізія росіян втратила майже цілий полк передових танків Т-80”, ідеться в щоденному звіті ISW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не довіряє міноборони РФ, що дає збої в мобілізації ISW

Російські джерела продовжують обговорювати українські контрнаступальні операції вздовж річки Оскіл на північному сході Харківської області 29 вересня. Російський військовий блогер стверджував, що українські війська намагалися прорвати російську оборону біля кордону Харків Луганськ у невстановленому місці.

“Заступник начальника головного оперативного управління Генштабу України Олексій Громов учора заявив, що російська 4-та танкова дивізія 1-ї гвардійської танкової армії за останні кілька тижнів зазнала значних втрат під час дій у Куп’янську, який розташований біля річки Оскіл”, йдеться в повідомленні.

29 вересня Збройні сили України, ймовірно, завершили оточення російського угруповання в районі Лимана на Донбасі. Українські війська прорвали оборону Російської Федерації у районі населеного пункту Ставок, що за 10 км на північ від Лимана.

Read Previous

ЗСУ створили котел під Лиманом та ведуть запеклі бої на півдні: свіжа карта від ISW

Read Next

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес побував в Україні

Most Popular