На тимчасово захоплених територіях почастішали випадки мародерства ‒ Генштаб

На тимчасово окуповану територію Луганської області росіяни направили поповнення з мобілізованих.

На захоплених територіях фіксують численні факти пограбувань і мародерства. Імовірно, що значна кількість зазначеного контингенту прибула з місць позбавлення волі. Про це вранці 20 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Росія продовжує обстрілювати населені пункти України вздовж усієї лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарні новини з південного фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі

На Слобожанському напрямку з різнокаліберної артилерії росіяни били в районах населених пунктів Гоптівка, Гряниківка, Колодязне, Красне, Огірцеве й Стрілеча Харківської області.

На Куп’янському й Лиманському напрямках зі ствольної та реактивної артилерії стріляли в районах Берестового, Кислівки, Першотравневого Харківської області. А також біля Ковалівки, Новоєгорівки, Новолюбівки Луганської області й Зарічного, Тернів і Торського на Донеччині.

На Бахмутському напрямку з танків та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Зеленопілля, Кліщіївка, Курдюмівка, Північне, Майорськ, Нью-Йорк, Соледар і Яковлівка Донецької області.

На Авдіївському напрямку з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії стріляли в районах населених пунктів Авдіївка, Водяне, Первомайське, Опитне, Красногорівка, Марʼїнка й Новомихайлівка Донецької області.

Російські загарбники намагаються утримати тимчасово захоплені території та зосереджує зусилля на стримуванні Сил оборони. Водночас ворог не залишає спроб вести наступальні дії на Бахмутському й Авдіївському напрямках. За добу Збройні сили України відбили атаки росіян у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Бахмут, Бахмутське, Кліщіївка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське, Опитне й Мар’їнка Донецької області. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні 20 жовтня.

Read Previous

У США затримали чоловіка, який припаркував біля Капітолія фургон зі зброєю

Read Next

💥Вибухи в Донецьку / Новини України за 20 жовтня

Most Popular