Актор з українським корінням зрікся батьків на пропагандистському шоу

Російський актор родом із Кіровоградщини 50-річний Юрій Батурін, який багато років живе у Росії, підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

З 24 лютого він припинив спілкуватися з батьками, які, на відміну від нього, не підтримують війну, розв’язану країною-агресоркою. Батурін обурюється, що родичі, які живуть у Кіровоградській області, вважають його зрадником, передає Gazeta.ua.

“Я їм ворог. Не спілкуюсь з батьками з лютого. Насилу розумію, чому мене там вважають зрадником. Нині мої батьки просто доживають у цій нинішній Україні, а не живуть. Їм вже висловлювало оточення, мовляв, як же так, що з Юрою”, заявив актор на російському пропагандистському шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Цимбалюк розказав, чому мріяв про кар’єру в РФ

Батурін цинічно додав, що його батьки нібито перебувають в Україні у “полоні”.

“У мене нічого не змінилося стосовно них. Не спілкуюся з ними, бо не хочу провокувати хворих людей, які там перебувають. Живу з думкою, що вони просто у полоні”, сказав актор.

Українській актор Тарас Цимбалюк висловився про російську телеведучу Ксенію Собчак, яку не пустили в один з барів у Грузії. Він не лише вважає, що ресторатор з Тбілісі вчинив правильно, а й назвав його “кльовим чуваком”.

Колишня кандидатка в президенти Росії і телеведуча Ксенія Собчак обурилася, що росіян пускають у бар в Грузії лише після анкетування і з гаслом “Слава Україні” в закладі. Натомість власник бару Dedaena Bar у Тбілісі Дато Лапаурі нагадав скандальній телеведучій, що Росія країна-агресор, і що росіяни обрали Володимира Путіна президентом.

Read Previous

Росіяни поцілили дроном-камікадзе по навчальному закладу Миколаєва

Read Next

Російські удари по Харківщині ‒ ворог б’є по прифронтових містах і селах

Most Popular