У Зеленського відреагували на чергові заяви Лаврова про переговори

Росія втратила можливість на мирні переговори з цивілізованим світом.

Єдина опція, яка її чекає, це трибунал, на якому агресори мають понести відповідальність за розв’язання війни проти України. Так на слова російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова про готовність обговорювати із Заходом “реалістичні пропозиції” щодо України відреагували в Офісі президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Відповідь має бути одна ‒ на полі бою” ‒ в українському МЗС відреагували на чергові заяви Лаврова

“Суб’єктам із РФ час зрозуміти: у них вже немає опції “Повернутися назад, у січень 2022-го”. І переговорів із США та місця за цивілізованим столом для них теж немає. Є лише геноцид в Україні, війна, яку вони мають програти, і трибунал, на якому отримають свої пожиттєві терміни”, написав радник голови ОП Михайло Подоляк у Twitter.

Росія готова до переговорів із Заходом щодо зниження напруженості. Про це 30 жовтня заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Але, за його словами, мають бути “реалістичні пропозиції, засновані на рівноправних підходах”.

Цього ж дня прессекретар російського президента Дмитро Пєсков також заговорив про можливість переговорів Володимира Путіна з президентом США Джо Байденом

Read Previous

😡Путін прагне переговорів з США, щоб зафіксувати свої “перемоги”?

Read Next

ЗМІ розповіли, чого прем’єрка Трасс боялася перед відставкою

Most Popular