Міноборони показало командувачів, які звільняють південь України: фото

Контрнаступом Збройних сил Україні на півдні нашої країни, під час якого звільняють окуповані території, керують четверо бригадних генералів та генерал-майор.

У нас на всіх фронтах потужні загартовані у боях командувачі. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

“Перевага наших Збройних сил перед ворогом у мотивації та розумі нашого командування. У нас на всіх фронтах потужні загартовані у боях командувачі. Це вони спрямовують, планують, ведуть за собою”, написала Маляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лендліз по-російськи триває: розповіли про нові трофеї ЗСУ на Херсонщині

Маляр заявила, що контрнаступом на півдні керують:

Олександр Тарнавський бригадний генерал

Андрій Ковальчук генерал-майор

Андрій Грицьков бригадний генерал

Михайло Драпатий бригадний генерал

Андрій Гнатов бригадний генерал

“Подивіться на їхні неймовірні обличчя. Це глиби внутрішньої сили, військового досвіду, незламності характеру та волі до перемоги”, додала заступниця міністра оборони України.

11 листопада міністерство оборони Росії заявило, що всіх своїх військових, які перебували на правому березі Дніпра в Херсонській області, вивели на лівий берег. Окупанти називають це “маневром”.

Того ж дня українські військові зайшли до Херсона. В обласному центрі та інших звільнених населених пунктах області тривають стабілізаційні заходи.

Read Previous

😏💥 ЗЕЛЕНСЬКИЙ про нові потужні ВТРАТИ РФ

Read Next

Генерал ЗСУ сказав, де найбільше топчеться російський чобіт

Most Popular