Розбиті будинки, магазини й гаражі: показали наслідки російських ударів по Запорізькій області

Минулої доби російські загарбники завдали майже 60 ударів по населених пунктах Запорізької області.

Атакували, зокрема, міста і села Пологівського району. За попередніми даними, інформації про поранених не надходило. Про це повідомляють у поліції Запорізької області.

Росіяни обстріляли з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії понад 20 населених пунктів на Пологівського району. Під обстрілами були Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Мала Токмачка, Білогір’я, Успенівка, Малинівка, Темирівка. Вогнем росіяни також накрили Новоселівку, Новоандріївку, Новоданилівку, Дорожнянку, Полтавку, Малинівку, Щербаки, Ольгівське, Таврійське, Червоне, Чарівне, Кам’янське, Малі Щербаки та Степове.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали масштаби наслідків масованого обстрілу Запоріжжя

“Жителі Гуляйполя повідомили, що внаслідок рашистської збройної атаки постраждали їх будинки. Полум’ям зруйновано не тільки оселі, але й прилеглу територію, гаражні приміщення, автівки з причепом. Не оминули загарбники й місцевий торгівельний майданчик пошкоджені прилавки та фасади магазинів”, ‒ йдеться у повідомленні.

Значних ушкоджень зазнали також домівки в Оріхові, Малій Токмачці, Новоданилівці та Новоселівці Оріхівського району. Там виникли пожежі, які спричинили значні матеріальні збитки.

“Поліція вкотре закликає мирне населення обстрілюваних ворогом населених пунктів до евакуації, яка триває щодня. Тільки за минулі дві доби евакуйовано залізничним транспортом з міста Запоріжжя до Львова, Чопа та Ковеля 1 088 осіб, з них 110 дітей”, ‒ зазначили у поліції.

Протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення прилеглих до лінії зіткнення та кордону з Росією населених пунктів Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.

Дніпропетровщину в ніч проти 12 листопада знову нещадно атакувала Росія. Агресори скерували на нічні міста та села регіону понад 50 снарядів, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

Read Previous

Кулеба зустрівся з Блінкеном: що обговорили

Read Next

Зеленський: Путін хоче паузи

Most Popular