Росіяни п’ять разів за день обстріляли Херсон – є загиблий

Впродовж дня, 26 листопада, російські війська п’ять разів обстріляли Херсон.

Внаслідок ворожих ударів одна людина загинула. Інформації про постраждалих немає. Про це у відеозверненні в Telegram повідомила голова Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсон подали електрику Офіс президента

“О 2:30 відбувся “приліт” на вулицю Придніпровську, де виконавчий комітет Дніпровської райради. Вибито шибки на цокольному поверсі. О 7:05 в гаражний кооператив на острові, в машині виявлено одного загиблого. О 8:03 в суднобудівне училище №5 теж був “приліт”. На подвір’ї училища є воронка, пошкоджена щитова, загиблих та постраждалих немає. О 15:13 був “приліт” на Гімназичній в будинок, жертв та постраждалих немає. О 15:15 вулиця Портова теж “приліт” в будинок. Без жертв та постраждалих”, − розповіла Лугова.

За її словами, загалом із 20 по 26 листопада у Херсоні зафіксували 80 “прильотів”, 16 людей загинули та 35 постраждали. Серед поранених є дитина.

Російські окупанти протягом минулої доби 39 разів обстріляли територію Херсонщини. Під ворожим вогнем опинилися мирні населені пункти області, повідомив 26 листопада голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

Почалася евакуація цивільних з нещодавно звільненого від окупантів Херсона. Місто потерпає від обстрілів російської артилерії. До Хмельницького вирушив потяг з першими 100 херсонцями, які скористались можливістю безкоштовної евакуації, повідомляє Міністерство реінтеграції.

Read Previous

У ЗСУ пояснили, що може призупинити атаки окупантів під Бахмутом

Read Next

Франція – перший учасник 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу

Most Popular