Британська розвідка показала актуальну карту бойових дій в Україні

Українські військові продовжують відбивати атаки російських окупантів та героїчно утримувати лінію фронту.

Росіяни тим часом намагаються прорвати оборону Збройних сил України, повідомило 28 листопада Міністерство оборони Великої Британії в Twitter. Британська розвідка опублікувала свіжу мапу бойових дій.

Найважчою ділянкою фронту залишається схід України. Російська армія на Донбасі продовжує атаки у районі Бахмута, Авдіївки та північніше окупованого Донецька. Також окупанти намагаються штурмувати на сході Харківської області, щоб прорвати оборону ЗСУ на Луганщині. Водночас просування ворога не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свіжі карти бойових дій: в ISW показали уразливі місця оборони росіян

Немає змін і на лінії фронту у Херсонській та Запорізькій областях. На цих напрямках росіяни продовжують активно обстрілювати прифронтові населені пункти південного регіону.

Російські окупанти сприймають перспективу українського контрнаступу через річку Дніпро у Херсонській області як серйозну загрозу.

Американський Інститут вивчення війни (ISW) проаналізував супутникові знімки укріплень ворога, вказавши на їхню вразливість. Набір оборонних укріплень армії РФ на Кінбурнській косі та навколо неї вказує на те, що загарбники не планують утримувати позиції там, якщо Збройні сили України почнуть контрнаступ на неї.

Read Previous

😱Військові захопили позиції КАДИРОВЦІВ / ЩО ЗНАЙШЛИ? #shorts

Read Next

76-річний Сталлоне приголомшив молодим виглядом

Most Popular