“Новий виток терору” ‒ росіяни хочуть кинути українців під кулі

Окупанти готують повномасштабну мобілізацію українських чоловіків з тимчасово окупованого Запоріжжя до армії Російської Федерації.

Уже протягом двох днів на блок-посту у Василівці російські військові не випускають у бік Запоріжжя чоловіків, у яких або немає військового квитка, або є військовий квиток, який підтверджує придатність до служби, заявив 28 листопада в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Новий виток терору по відношенню до чоловіків на тимчасово окупованих територіях. Зрозуміло, що ворог збирається використовувати наших чоловіків в якості гарматного м’яса на першій лінії фронту. Рашисти також призначили “наглядача” над тюрмами тимчасово окупованих територій Запорізької області. Завдання ворога завербувати ув’язнених до військових угрупувань РФ”, ідеться у повідомленні.

Федоров нагадав про ще два альтернативні шляхи евакуації з захопленого регіону: у бік Грузії та європейських країн через БердянськМаріупольНовоазовськ або через Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обіцяють пів мільйона рублів − у Мелітополі загарбники вимагають здавати партизанів і тероризують медиків

У відповідь на невдачі на фронті окупанти зганяють свою злість на мирних жителях тимчасово окупованого Мелітополя. Росіяни перетворили місто на свою військову базу і чинять терор проти мирного населення, повідомив мер міста Іван Федоров.

Росіяни знущаються з мешканців окупованого Мелітополя на Запоріжжі. Нещодавно вони дев′ять днів утримували жінок у морському контейнері. Жінок тримали стоячи та не давали можливості сісти, заявив в ефірі національного телемарафону мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Read Previous

76-річний Сталлоне приголомшив молодим виглядом

Read Next

“Ніхто не розслабляється” ‒ Кулеба анонсував хороші новини щодо НАТО

Most Popular