Ворог гатить з танків та артилерії різних видів ‒ що відбувається на фронті

Російські загарбники на окремих напрямках намагаються вести наступальні дії, але ЗСУ відбивають атаки ворога.

Окупанти не припиняють обстрілювати цивільні об’єкти та позиції українських військ на всій лінії фронту. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 3 грудня.

Так, на Слобожанському напрямку обстрілів з артилерії різних типів зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Нескучне, Тернова, Стариця, Огірцеве та Черняків Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обороняється. Здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії по районах населених пунктів Синьківка і Табаївка Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка, Макіївка і Площанка на Луганщині. Завдав авіаударів по Новоселівському та Іванівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна загроза зросла – Гуменюк

“На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій. Обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали об’єкти в районах населених пунктів Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Дружба, Опитне, Авдіївка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Марʼїнка та Новомихайлівка Донецької області. Також ворог завдав авіаударів неподалік населених пунктів Верхньокам’янське, Соледар і Спірне”, ‒ йдеться у повідомленні.

Обороняються російські війська й на Новопавлівському напрямку. Там з артилерії загарбники обстріляли райони Великої Новосілки, Вугледара, Пречистівки та Золотої Ниви Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог з танків та артилерії обстріляв райони Ольгівського, Малинівки, Червоного, Тернуватого, Чарівного, Гуляйпільського та Кам’янського Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупанти намагаються обороняти раніше зайняті рубежі.

“Вогневого ураження з артилерії різних типів зазнали позиції наших військ в районах населених пунктів Дудчани, Тягинка, Іванівка та Дніпровське Херсонської області. Окупанти не припиняють обстрілювати передмістя та місто Херсон”, ‒ повідомляють у Генштабі.

Росія не припиняє завдавати ударів по об’єктах цивільної інфраструктури України. Зберігається загроза ворожих ракетних ударів по цивільних об’єктах на всій території країни. Про це вранці 3 грудня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Збройних сил України на Донбасі відбили атаки російських загарбників в районах населених пунктів Червонопопівка Луганської області, а також Соледар, Опитне, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка на Донеччині. Противник продовжує зазнавати втрат, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 3 грудня.

Read Previous

На кого чекає доленосна зустріч і фінансовий успіх у перші вихідні зими – гороскоп на 3-4 грудня

Read Next

Загроза ракетних ударів по всій території України зберігається ‒ Генштаб

Most Popular