Загроза ракетних ударів по всій території України зберігається ‒ Генштаб

Росія не припиняє завдавати ударів по об’єктах цивільної інфраструктури України.

Зберігається загроза ворожих ракетних ударів по цивільних об’єктах на всій території країни. Про це вранці 3 грудня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Ворог також намагається наступати на Авдіївському та Бахмутському напрямках. Загарбники переміщують особовий склад та військову техніку для комплектування підрозділів, що зазнали втрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарні новини з фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі

“За добу противник завдав п’ять ракетних, 27 авіаційних ударів та здійснив 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі та позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення”, ‒ йдеться у повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Водночас Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію РФ проти України.

“Зокрема, на її полігонах йде підготовка окремих підрозділів збройних сил РФ”, ‒ констатують у Генштабі.

Окупанти можуть атакувати Україну 24 крилатими ракетами. Зараз у Чорному морі перебуває чотири російські кораблі-носії “Калібрів”, заявила речниця Оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк.

Розвідувальні органи України нині не вбачають загрози наступу з Білорусі. Водночас сектор безпеки й оборони готовий до будь-якого розвитку подій. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Read Previous

Ворог гатить з танків та артилерії різних видів ‒ що відбувається на фронті

Read Next

Гарні новини з фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Запоріжжі

Most Popular