Нікопольщина здригнулася від нічних обстрілів: перші подробиці й фото

Дніпропетровщину всю ніч проти 3 грудня обстрілювали російські окупанти.

Росіяни знову тероризували Нікопольський район “Градами” й важкою артилерією, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

“Ніч суцільних обстрілів. Окупанти дев’ять разів ударили по Нікопольщині. Найбільше дісталося районному центру. У Нікополь прилетіли понад 30 ворожих снарядів. Люди неушкоджені. Понiвеченi 20 приватних будинків, господарські споруди, електромережі та газогони. Побитi 50 сонячних панелей”, ідеться в повідомленні.

У Червоногригорівській та Марганецькій громадах теж минулося без постраждалих. Пошкодженi кілька багатоповерхівок, лінія електропередач та газопровід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі вибух і дим: влада поспішила з поясненнями

“Через влучання російського снаряду загорілася газова труба у приватному обійсті. Вогнеборці полум’я уже загасили. У інших районах ніч була тихою: без тривог і надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину там спокійно”, додав Резніченко.

Дніпропетровщину в ніч проти 1 грудня вісім разів обстріляли російські окупанти. Росіяни знову тероризували Нікопольщину “Градами” й важкою артилерією.

Під ворожий вогонь потрапили дві громади: Марганецька й Червоногригорівська. В останній понівечені кілька приватних будинків і господарських споруд, газопровід і лінія електропередач.

Read Previous

Путін хоче паузу ‒ аналітики пояснили, навіщо в РФ говорять про переговори

Read Next

😱Ого! НАТО таки воюватиме проти Росії? #shorts

Most Popular