Буданов розповів про перспективу нових обстрілів Росії

Росія має ракет на кілька масованих ударів по Україні.

Після цього окупанти вийдуть у повний нуль, сказав начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова в ефірі телемарафону.

“Запаси високоточного озброєння у РФ підходять до завершення. Вони давно увійшли в критичний мінімум. Проте, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що в принципі погано для самої Російської Федерації”, сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який регіон найбільше постраждав від учорашніх російських ракет: Данілов розповів

В РФ є виробництво нових ракет є. Але воно мізерне порівняно з тією кількістю, яку вони застосовують для атак.

“Якщо казати про конкретні цифри й обсяги нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію. Реально в них залишилося ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть у повний нуль. Як ми бачимо, впевнено до цього вони йдуть. Виробництво нових досить обмежене й виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння”, зазначив Буданов.

Російські терористи випустили по Україні чергову порцію ракет. Більшість з них українцям вдалося збити. Про вибухи повідомили на Запоріжжі, Київщині, Одещині. Після обстрілу в усіх областях України запускається режим аварійних відключень світла. Електрику найперше подаватимуть у лікарні, водоканали, котельні.

Росія запускала ракети по України з Каспійського й Чорного морів.

Read Previous

Розстріляв чоловіка в Бучанському районі: показали обличчя російського нелюда

Read Next

Черговий обмін полоненими: додому повернулися 60 українських захисників

Most Popular