Росіяни готують атаку на банківську систему України

Україна готується до атак Російської Федерації на банківську систему.

Захист банківської сфери обговорили на засіданні Ставки головнокомандувача, заявив 6 грудня в ефірі національного телемарафону секретар Ради нацбезпеки й оборони Олексій Данілов, передає Gazeta.ua

“Ми розуміємо, що нам треба робити для того, щоби ця система працювала стало. Були дані відповідні доручення з цього приводу, і я думаю, що ми зробимо все необхідне, щоб банківська система працювала. Щоб вона не давала збоїв і щоб люди розуміли, що їм робити якщо на тій чи інший території станеться якийсь трабл”, сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Повітряних силах розповіли, як РФ готується до масованих ударів по Україні

У разі блекауту в Україні працюватимуть 1035 чергових відділень системних банків. Національний банк розробив план роботи банківської системи в умовах тотального вимкнення електроенергії.

Учора українські захисники збили десятки російських ракет. Про збиття ракет повідомили органи влади в Київській, Полтавській, Дніпропетровській областях.

У районі повітряного простору Києва було зафіксовано 10 ракет. Попередньо знищено дев’ять, повідомила Київська міська військова адміністрація.

Read Previous

Кулеба розповів, як тривають переговори щодо поставок Abrams і Patriot

Read Next

“Сигнал – дуже чіткий”: Україна попередила Іран

Most Popular