“За кого і для чого воюємо?” – окупант пожалівся другу на “спецоперацію”

Окупанти починають розуміти всю безглуздість війни, розв’язану їх президентом Володимиром Путіним проти України.

Російські солдати скаржаться, що їх кидають під вогонь ЗСУ, не забезпечивши ні технікою, ні навіть сухпайками. Так, один з окупантів у перехопленій розмові ГУР поскаржився знайомому, що зможе повернутися додому тільки після закінчення війни, сенсу якої ні він, ні його товариші по службі не розуміють.

“Дах їде вже. Сьогодні до нас приїхав під*р-полкан, коротше, сказав: “Ніх*я, ніхто не поїде додому, нах*й. Поки вся ця х**нь не закінчиться, нах*й. … І другий, третій батальйон, який у Коврові сидить, нах*й, їх додому, нах*й, розпускають… Навіть міняти нас не хочуть, нах*й”, розповів окупант.

Він також розповів, що після Херсонської області його відправили до Харківської та скаржиться на постійні обстріли. Каже, що командування тримає їх на передовій, не забезпечивши технікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Тут ані постачання, ані їжі”: окупант поскаржився рідним на масове дезертирство і погане постачання перехоплення

“У нас цінне питання: за кого воюємо, взагалі для чого воюємо, для кого?… Зараз, де ми стоїмо, взагалі не розуміємо сенсу того, що ми тут. Тут, по суті, працює лише техніка”, каже окупант.

Водночас, співрозмовник “порадував” його розповіддю про те, що їхній спільний знайомий, який теж прийшов вбивати українців, перебуває в порожньому селі, де окупанти мародерять будинки, забирають продукти, свійську птицю “не на одних сухпаях живуть”.

“У нас немає і не дають цих сухпайків, на**й”, поскаржився військовослужбовець РФ у відповідь.

За добу українська авіація завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

Влучили по позиціях зенітних ракетних комплексів, повідомляє Генштаб у зведенні.

Збили один безпілотник типу Shahed-136.

Водночас, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили три пункти управління, два райони зосередження особового складу, район зосередження артилерії та два склади боєприпасів окупантів

Read Previous

РФ відшкодує Ощадбанку понад $1,1 млрд збитків через окупацію Криму – Верховний суд Франції

Read Next

😮ДАНИЛОВ намекнул на важные изменения на фронте? СВИТАН о войне зимой

Most Popular