Псоріаз загострюється від стресів і переохолодження

 Від народження мала псоріаз, розповідає 48-річна Ольга Кременець із міста Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Звикла з ним жити, знала, коли і за яких обставин загострюється. Рятувалася мазями.

Ольга Іванівна працює касиром у супермаркеті.

 Останнім часом псоріаз сильно мучив, продовжує Кременець. Бо постійно переживаю за війну, мерзну через вимкнення світла. Шкіра свербіла нестерпно, лікті й коліна покрилися бляшками. На роботі не могла нормально працювати. Нічого не допомагало, шукала інші варіанти. У газеті прочитала про травницю Тетяну Павлівну Радіонову та її природні засоби.

До трав’яного комплексу від псоріазу входить крем і “жива водичка” для зовнішнього застосування, збір із понад 20 цілющих рослин і коріння внутрішньо він не дає підживлюватися псоріазу зсередини. Засоби не містять хімічних складників і гормонів, не спричиняють побічних дій і звикання.

 Обробила бляшки “живою водичкою”, мастила кремом, заварювала збір трав, продовжує Ольга Іванівна. Перший ефект побачила за три дні.

Після повного курсу псоріаз зник.

Псоріаз передається генетично. Розвивається поступово чи виникає раптово на великих ділянках шкіри. Може ускладнюватися артрозами, артритами й остреохондрозами.

 Основними причинами загострення псоріазу взимку є нервове потрясіння, переохолодження, переїдання, розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. Улітку недугу спричиняють сонячні опіки, ліки від тиску, шкірні інфекції.

Мої засоби від псоріазу виготовлені за старовинною сімейною рецептурою травників, перевіреною більш як століттям. Вони допомогли тисячам людей. При використанні мого натурального трав’яного комплексу від псоріазу почуватиметеся практично здоровими.

Більше інформації про натуральні трав’яні засоби для боротьби з простатитом, гемороєм, парапроктитом, закрепом, гайморитом, псоріазом, демодекозом, герпесом, грибком, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkiv.ua.

Тетяна Павлівна Радіонова відправляє засоби поштою по всій Україні. 0(97) 925 73 97 (також Viber i WhatsApp), 0(66) 044 08 98, 0(93) 011 79 92.

Інстаграм: tetiana_pavlovna_radionova

“Газету по-українськи” можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за “ковідну тисячу”

Read Previous

Паніка зникає завдяки вправі “Метелик”

Read Next

В Офісі президента розповіли про демілітаризацію Росії

Most Popular