Росіяни готуються до посилення бойових дій на одному з напрямків: що відомо

Є ознаки того, що російські війська готуються до посилення бойових дій на Запорізькому напрямку.

Водночас з боку противника спроб атакувати і наступати великими групами немає. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог розпускає нову брехню про “успіхи” РФ на південному фронті

“Певні дії розвідки спостерігаються, але до якихось бойових зіткнень за останній час справа не дійшла. Але є певна інформація, яка зараз уточнюється, щодо прибуття російських найманців з приватної військової компанії на цей напрямок”, зазначив він.

Єрін додав, що Збройні сили України готуються до будь-якого розвитку подій.

“Як ми знаємо, там, де з’являється “Вагнер”, там починається певна активізація. Тому ми теж до цього готуємося, вживаємо всіх необхідних заходів, будемо тримати стрій, як цього від нас вимагає наше керівництво і увесь український народ”, запевнив Єрін.

Російські загарбники на фронті на Донбасі зосереджують сили на оточенні Вугледара Донецької області. Водночас на Запоріжжі ворог робить вилазки невеликими групами по 10 осіб.

Контрнаступ Збройних сил України на сході Харківської та заході Луганської областей триває, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).

29 і 30 січня російські війська не проводили наземних ударів у Запорізькій області. Російські сили продовжують проводити невдалі атаки групами по 10 осіб у деяких невизначених районах, щоб покращити свої тактичні позиції.

Read Previous

В Україні вдруге оголошували масштабну тривогу: з чим була пов’язана

Read Next

⚡ЧЕРНИК: МАСШТАБНИЙ наступ з Півночі? / У ПУТІНА великі ПРОБЛЕМИ / Як ЗСУ звільнить КРИМ?

Most Popular