Британська розвідка показала актуальну карту боїв в Україні

Збройні сили України продовжують утримувати оборону у східних областях, а на деяких напрямках штурмують ворожі позиції.

Окупанти продовжують масовані атаки на Донбасі, свідчить свіжа карта, опублікована у Twitter міністерства оборони Великої Британії 31 січня. Ворог не припиняє вогонь вздовж усієї лінії фронту, намагаючись просунутися.

Попри колосальні втрати російські війська продовжують наступ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник також веде безуспішні наступальні дії на Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

ЗСУ відбили нові атаки ворога в районах населених пунктів Новоселівське, Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Спірне, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Іванівське, Авдіївка, Водяне, Первомайське і Вугледар на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW показали, що відбувається на фронті: свіжі карти боїв

Водночас у західній частині Донецької області наступи російських військ продовжуються. Противник зосереджений на оточенні Вугледара. Крім того, росіяни мають намір повернути позиції на захід від Кремінної в Луганській області, але безуспішно.

Українські бійці тим часом ведуть контрнаступальні операції на північний захід від Сватового, а також атакують ворога й у тилу.

На Куп’янському та Запорізькому напрямках противник обороняє раніше захоплені рубежі. На півдні російські війська продовжують тероризувати населення на Херсонському напрямку, відкриваючи вогонь з реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів.

Влада Російської Федерації не відкидає можливість проведення ще однієї хвилі так званої часткової мобілізації. Це потрібно для нового наступу в Україні.

Read Previous

Скандальному експрокурору Сусу присудили дев’ять років колонії

Read Next

Закон про олігархів: в уряді сказали, що змінилося за два роки після підписання

Most Popular