40 боїв і сотні мертвих окупантів: у ЗСУ розповіли про добу під Бахмутом

Поблизу Бахмута за добу відбулися 42 бойових зіткнення між українськими військами й російськими окупантами.

Про це повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону

“Бахмут продовжує бути одним з головних напрямків удару противника. Там вони 197 разів (30 січня. Gazeta.ua) завдавали ударів ствольною реактивною артилерією по наших позиціях. Відбулося 42 боєвих зіткнення”, сказав Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонники вибили росіян з позиції під Бахмутом: вижили не всі

ЗСУ ліквідували 277 російських солдатів, ще 258 зазнали поранень”.

Череватий додав, що до Бахмута регулярно доставляються спорядження і боєприпаси. Він розповів також, що поблизу Лиману Донецької області росіяни намагаються перехопити ініціативу.

Ситуація на Донбасі залишається стабільно напруженою. Російські війська продовжували незначне просування під час наземних атак навколо Бахмута 29 і 30 січня. ЗСУ відбили російські атаки на сам Бахмут, на північний схід від Бахмута поблизу Верхньокам’янського, що в 30 км на північний схід, Роздолівки в 13 км на північний схід, Солі в 10 км на північний схід, Благодатного в 7 км на північ, Парасковіївки в 5 км на північ, Васюківки в 15 км на північ, а також на південний захід від Бахмута біля Іванівського, Кліщіївки, Курдюмівки (13 км на південний захід) та Озерянівки (15 км на південний захід).

Read Previous

В Україну суне потужне похолодання: прогноз погоди на 1 лютого

Read Next

⚡Лідер ІРАНУ готує ТЕРМІНОВЕ ЗВЕРНЕННЯ / Який слід РОСІЇ? / Ізраїль стане ДРУГОМ України?

Most Popular