У Міноборони взялися за антикорупційне управління

У Міністерстві оборони перезавантажать роботу управління з питань запобігання і виявлення корупції.

Також сформують громадський антикорупційний механізм, повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

“Щодо запобігання корупції. Діємо наразі по наступних напрямках. Перший. Перезавантажуємо антикорупційне управлення Міноборони. Шукаємо кадри. Другий напрямок формуємо громадський антикорупційний механізм, відкриті до співпраці”, написав міністр.

Інформуючи про залучення громадськості до процесу протидії корупції, нагадав, що 4 лютого мав зустріч з експертами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Міноборони оголосили про нові перевірки

“За результатами зустрічі вже 17 експертів із різних громадських організацій відгукнулися на мою ініціативу і виявили бажання долучитися до формування громадського антикорупційного органу. 10 лютого проводжу першу робочу зустріч з ініціативною групою. Всі процеси мають бути максимально відкриті”, підкреслив міністр.

Резніков зазначив, що головне на шляху до перемоги не загубити довіру одне до одного.

Міністр оборони Олексій Резніков подякував за критику, бо це допоможе зробити правильні висновки. Запевнив у продовженні реформ навіть під час війни.

Відповідний допис міністр опублікував через недавній скандал про корупцію в Міноборони. Журналісти вияснили, що ціни на закупівлю харчів і надання послуг з харчування для військових у контракті Міноборони перевищують роздрібні у два-три рази. У ДБР зараз проводять розслідування за фактом оборудок посадовців міністерства і приватних підприємств під час закупівель для військовослужбовців.

Read Previous

Мобілізація в розпалі: кому можуть анулювати повістки

Read Next

💪ОЦЕ РЕЗУЛЬТАТ! Авіація ЗСУ витворяє неймовірне

Most Popular