Росіяни помстилися Лії Ахеджаковій за підтримку України

Відому російську актрису, 84-річну Лію Ахеджакову вигнали з театру “Современник”, де вона пропрацювала майже 50 років.

За словами знаменитості, звільнення було за наказом керівництва. Ахеджакову відразу ж прибрали з усіх постановок, опублікувавши новий розклад. Про це артистка повідомила у коментарі російським ЗМІ.

“Мене попередив директор, що мене більше в репертуарі не буде на вимогу розгніваних якихось людей, які пишуть йому листи, і департамент культури підтвердив, щоб мене прибрали з репертуару театру. Сиджу і плачу. Я все розумію, знаю, хто це пише, хто це організовує, але зробити нічого не можна”, сказала актриса.

Лія Ахеджакова виступила проти вторгнення Росії в Україну та засудила за це російського диктатора Володимира Путіна. Акторка активно підтримує Україну з 2014 року ще після окупації РФ Криму, Донецької і Луганської областей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Ахеджакова перерахувала українській армії $10 тис.

Після цього почалася травля акторки. Попри свої антивоєнні переконання, Ахеджакова залишалася в Росії і не планувала нікуди їхати, оскільки там її батьківщина.

“Якщо тільки на мить вдуматися в ситуацію: через одну людину, яка вирішила таким кривавим методом догодити собі, дати людям страждання через якісь власні комплекси, страхи та інше, навіки посварилися два, колись, дружні народи, які пліч-о-пліч билися з фашистсько-нацистською нечистю”, сказала вона.

За словами артистки, Росія влаштувала ще одну криваву бійню.

“А сьогодні нащадки тих, хто гинув заради миру в усьому світі, влаштовують ще одну криваву бійню, вбиваючи жінок і дітей, людей похилого віку і просто мирних жителів, які нічого не зробили Росії”, сказала Ахеджакова ще навесні минулого року.

Російська акторка Лія Ахеджакова не підтримала путінську війну в Україні.

У результаті зіткнулася з негативним ставленням багатьох колег, із проблемами із законом. Про це стало відомо з її інтерв’ю YouTube-каналу “Бюро”.

Вона зізналася, що на неї чекає суд. Артистку звинувачують у фінансуванні української армії, що є серйозним злочином у Росії. За законом за такі дії 84-річну народну артистку можуть засудити до в’язниці на тривалий термін.

Актриса вказала, що її перевірять, чи передавала вона кошти для ЗСУ у доларах США.

Read Previous

Зеленський прилетів у Францію

Read Next

⚡️Украина ПОЛУЧИТ ИСТРЕБИТЕЛИ / Итоги визита Зеленского в Британию

Most Popular