РФ планує перекинути до Білорусі нових мобілізованих

Російська Федерація не збирається згортати у Білорусі так званий тренувальний табір на полігоні “Обуз-Леснівський”.

Там провели ротацію та вивели частину російського контингенту з Білорусі, повідомляє моніторингова група “Беларускі Гаюн” у Telegram.

“Після перекидання вже навчених військових, РФ підтягне на білоруську територію нові групи мобілізованих”, ‒ сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розгорнули наметове містечко: супутникові знімки військ РФ на півночі Білорусі

Спостерігачі зазначають, що попри зменшення кількості російських військових на полігоні, порожні намети для проживання особового складу поки що не демонтували. Це означає, що збройні сили Росії не збираються згортати свій “тренувальний табір” на полігоні.

“Варто очікувати перекидання в РБ нових груп військових для навчання”, ‒ стверджує моніторингова група.

Триває 388-ма доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Основною метою противника залишаються спроби виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Російська федерація продовжує зберігати військову присутність на території Білорусі, проте без явного формування наступальних угруповань. Водночас, противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей РФ.

Read Previous

Росія вдарила ракетою по Нью-Йорку: фото

Read Next

💥ОЦЕ ТАК ЦИФРИ! / Нові ВТРАТИ ВОРОГА на 18 березня

Most Popular