Тактика РФ провалилася: у розвідці розповіли про ворожі ракетні удари

Росія продовжуватиме свою тактику ракетного терору.

Однак, удари ворога вже не зможуть докорінним чином вплинути на українську економіку та логістику. Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

За його словами, російський ракетний бліцкриг уже провалився. Нині українська розвідка спостерігає збільшення інтервалів між ракетними атаками ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запускали з двох напрямків: у Повітряних силах пояснили, чому вночі важко збивати іранські дрони

“Якщо раніше це були щотижневі масовані ракетні удари, то зараз інтервал може бути в 3-4 тижні. Вони використовують “Шахеди”, але вже по-іншому і кількісно, і по інтервалах. Ну і високоточного ракетного озброєння у росіян стає справді мало”, ‒ розповів Юсов.

Нині, за його словами, ворог уже не може собі дозволити “засипати” Україну “Калібрами”, “Іскандерами” та “Кинжалами”.

“Так, застарілого ракетного озброєння у РФ ще багато. Особливо, коли мова йде про С-300. Це означає підвищення загрози для прифронтових територій і ми бачимо ці руйнування досі по Запоріжжю й інших містах. Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Україна пережила зиму, енергетична система вистояла і сьогодні докорінним чином вплинути на українську економіку, логістику ворог вже не зможе”, ‒ додав Юсов.

Минулої доби російські загарбники завдали по Україні 34 авіаційних удари. Із них 11 ‒ із застосуванням іранських дронів. При цьому загроза російських ракетних ударів залишається високою, повідомив вранці 18 березня Генштаб ЗСУ.

У ніч проти 18 березня російські окупанти вдарили ракетами С-300 по житловому комплексу в Запоріжжі. Пошкоджено житлові багатоповерхівки.

Read Previous

Засудили окупантів, яких спіймали під Бахмутом та Вугледаром

Read Next

😳Был ЖЕСТКИЙ разговор! Россию поставили на место / ШУРАЕВ

Most Popular