Ці три знаки зведуть з розуму кого завгодно – любовний гороскоп на квітень

Квітень буде набагато спокійнішим за попередній місяць. Люди зможуть розібратися у своїх почуттях, знайдуть у собі сили, аби пробачити тих, хто розчарував. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“У квітні на багатьох чекає закоханість і букетно-цукерковий період, говорить астрологиня. Не дивуйтеся, якщо друзі стануть коханими, а кохані знайомими. Навесні збільшиться кількість розлучень. Люди наважаться піти від тих, хто не вартий їхніх почуттів. Багато кохання та романтики буде у житті Близнюків, Терезів і Козерогів. Ці три знаки зведуть з розуму кого завгодно”.

Овен (21 березня 20 квітня)

З освідченнями і весільними клятвами зачекайте до кінця місяця. Тоді будуть створені міцні сім’ї. Дехто робитиме пропозицію, але до шлюбу діло не дійде. Це не привід засмучуватися. Бо ви досі не визначилися, з яким партнером насправді хочете бути.

Телець (21 квітня 20 травня)

Дайте волю почуттям та емоціям. Не тримайте біля себе людей, які розраховують на вигоду та не відповідають взаємністю. Обтяжливі стосунки руйнуватимуться у квітні.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не намагайтеся змінити коханих. Нічого, крім сварки, з цього не вийде. Сприймайте їх з усіма недоліками або відпустіть. Пам’ятайте, що ви варті більшого. Вами захоплюватимуться. Кохання зустрінете на вулиці.

Рак (22 червня 22 липня)

Поведінка деяких людей стане нестерпною. Навчіться їм відмовляти. Романтику у ваше життя принесуть нові залицяльники. Ходіть на побачення. Не бійтеся здатися старомодними. Дивуйте коханих квітами та квитками в кіно.

Лев (23 липня 23 серпня)

Пам’ятайте народну мудрість: що посієш, те й пожнеш. Ставтеся до людей так, як хочете, аби вони ставилися до вас. Не погоджуйтеся на стосунки з людиною, до якої не маєте почуттів. Серцю не накажеш.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не сваріться з коханими і не шукайте підтримки у батьків чи свекрів. Вони можуть стати на сторону ваших обранців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто раптово розбагатіє і зустріне свою половинку гороскоп на 20-26 березня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Доля зводитиме вас з егоїстами. Якщо братимете шлюб цього місяця, доведеться змиритися, що у ньому один кохає, а інший дозволяє себе любити. Ускладняться стосунки з дорослими дітьми. Поважайте їхнє бажання усамітнитися.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Зважтеся на радикальні зміни іміджу. Вам пасуватиме новий колір волосся. У шафі з’являться речі, які б раніше ні за що б не одягли. Зміна стилю піде на користь. Ви зачаровуватимете представників протилежної статі.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

У стосунках з коханими не обманюйте себе. Не намагайтеся приписати партнерам не притаманні риси. Потім прикро розчаруєтеся. Снитимуться еротичні сни. Бракуватиме взаємності та відвертості з коханими.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Легко буде завагітніли. У тих, хто вже носить маля під серцем, є ризик передчасних пологів. Майбутнім мамам варто лягти на збереження. Більше уваги присвятіть підліткам. Без вашої уваги потраплятимуть у неприємності.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не шукайте пригод на свою голову. Залишайтеся вірними коханим. Досить підозрювати їх у зраді. Довіряйте, а не контролюйте. Здивуєтеся, як сильно вони у вас закохані.

Риби (21 лютого 20 березня)

Запрошуйте у гості друзів та знайомих. Через них у ваше життя прийдуть якісні зміни. Не потрапляйте на очі колишнім коханим. Вони відчайдушно намагатимуться вас повернути.

Астрологиня оприлюднила фінансовий гороскоп на квітень. Довідайтеся першими, до кого липнутимуть гроші та цікаві посади.

Read Previous

Сексі-фото: учасниця “Холостяка” засвітила пишне декольте

Read Next

Ще 22 знищені цілі: показали ювелірну роботу “Білих вовків”

Most Popular