Зеленський приїхав на звільнену Херсонщину. Говорив із людьми

Президент України Володимир Зеленський 23 березня побував з робочою поїздки на Херсонщині.

Серед іншого, ознайомився з перебігом відновлення зруйнованих Росією інфраструктурних об’єктів. Зокрема, відвідав село Посад-Покровське, де пошкоджено велику кількість будинків, а також об’єкти соціальної інфраструктури. Про це повідомляє пресслужба президента.

Нині в село поступово повертаються жителі, триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовують амбулаторію.

Зеленський оглянув пункт незламності й один із мобільних будинків, які встановлено в селі, поспілкувався з жителями Посад-Покровського й поцікавився їхніми актуальними потребами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Сьогодні весь день у регіонах”: президент показав 10 фото поїздок

Селяни, зокрема, наголосили на важливості відбудови зруйнованих домівок та відновлення електропостачання.

“Намагатимемося відбудувати до зими. Наше пріоритетне завдання електрика. Питну воду даватимуть за графіком. Зараз почнуть працювати над планом. Думаю, що все буде добре”, сказав Зеленський.

Він також відвідав один з енергетичних об’єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією населених пунктів Херсонщини. Президенту доповіли про перебіг відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

Глава держави також ознайомився із заходами для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону. А в обласному центрі Зеленський оглянув одне зі стаціонарних укриттів для мешканців міста.

Там є інтернет, генератор, обладнані місця для відпочинку. Президента поінформували про роботи з облаштування мобільних і стаціонарних укриттів у Херсонській області.

Напередодні Президент Володимир Зеленський побував у Донецькій області. Президент відвідав українських військових, вручив державні нагороди.

На заправці президент купив каву, зробив селфі із військовими. Президент зустрівся із мером Харкова Ігорем Тереховим, передав почесну відзнаку “Місто-герой України”.

Read Previous

“Зберігаємо інформаційну тишу”: Сили оборони почали зачистку на півдні

Read Next

“Просто ідіот” – Білий дім охарактеризував нагородженого Шойгу льотчика

Most Popular