В Усика натякнули на суму, яку він міг заробити за супербій із Ф’юрі

Довгоочікуваний поєдинок між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі не відбудеться 29 квітня.

Українець вже закрив тренувальний табір, тоді як Ф’юрі навіть не починав готуватися до бою за “абсолют”, повідомляє Seconds Out. Ходило багато розмов про гонорар та умови, які поставив Ф’юрі перед Усиком.

“Усик погодився на розподіл гонорару 70 на 30 на користь Тайсона. Йому хотілося, щоб цей бій побачив світ і його земляки”, розказав промоутер українця Олександр Красюк.

Водночас він спростував інформацію про те, що бій проти Ф’юрі начебто міг принести Усику найбільші гроші у його кар’єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усика з Ф’юрі не відбудеться 29 квітня: промоутер українця назвав причину

“Чутки про найбільший гонорар неправда. Сума, яку Усик мав заробити в цьому поєдинку, ймовірно, втричі менша, ніж він заробив за свій останній виступ”, додав промоутер маючи на увазі переможний реванш боксера проти Ентоні Джошуа.

22 березня менеджер Усика Егіс Клімас повідомив, що команда українського боксера втратила надію на те, що об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті із британцем вдасться організувати.

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) 11 березня отримала повідомлення від команд Тайсона Ф’юрі та Олександра Усика щодо домовленості про бій.

Поєдинок повинен був відбутися 29 квітня. Представники боксерів попросили додатковий час на оформлення всіх документів. Та згодом британець почав висувати низку нових абсурдних вимог.

Read Previous

“Зберігаємо інформаційну тишу”: Сили оборони почали зачистку на півдні

Read Next

“Просто ідіот” – Білий дім охарактеризував нагородженого Шойгу льотчика

Most Popular