Зачистка Силами оборони окупованого Півдня дала перші результати – Гуменюк

На південному напрямку спостерігається певне зниження активності окупаційних військ Росії.

Досягнути цього вдалося завдяки зусиллям українських військових. Про це повідомила керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в телемарафоні “Єдині новини” 28 березня, передає Gazeta.ua.

“Це відбувається через роботу підрозділів Сил безпеки та оборони із зачищення 20-30-кілометрової смуги на лівому березі Дніпра. Ця бойова робота продовжується і має результати”, зазначила Гуменюк.

За її словами, логістика окупантів серйозно підірвана. Вони втратили багато складів та озброєння, зокрема артилерійських та реактивних установок, і не можуть налагодити нові постачання зброї та боєприпасів, пояснила Гуменюк.

Вона додала, що на ситуацію на Кінбурнській косі вплинуло погіршення погоди в Чорному морі і бойова робота підрозділів Сил оборони.

“Вочевидь після знищення польового складу з боєприпасами на тому напрямку у росіян відсутня можливість їхнього постачання. Також ворог не має можливості підтягувати техніку, навіть мінометне озброєння, оскільки в результаті вдалої роботи наших підрозділів були знищені їхні бойові позиції, а шторм не дозволяє вільного пересування”, розповіла Гуменюк.

Доповнюється…

Read Previous

💥На росТВ намекают на колоссальный жест “доброй воли” / КОНЕЦ? @RomanTsymbaliuk

Read Next

Богуслаєв наказав зіпсувати гелікоптер, щоб не дістався бійцям ГУР

Most Popular