Росія з новою силою накрила Донеччину ракетами: є загиблі й десятки поранених

За добу на Донеччині зафіксували 28 ворожих атак у 12 населених пунктах. Загинули дві людини, ще 36 осіб отримали поранення, серед них дитина.

Знищено та пошкоджено 35 цивільних об’єктів, повідомила 28 березня Нацполіція Донецької області. Росіяни зруйнували 14 житлових будинків, дитячий садок, школу, інтернат, будинок культури, дім молитви, адмінбудівлі, цех заводу, автомобілі.

“Ракетний терор окупанти влаштували у Краматорському районі. Два снаряди С-300 російські війська спрямували по Дружківці. Ще дві ракети розірвалися у Краматорську. В обох випадках руйнувань зазнали об’єкти соціальної інфраструктури”, ідеться у повідомленні.

Ще дві ракети С-300 ворожа армія випустила по Слов’янську. Поцілили в адміністративні та офісні будівлі, п’ять багатоквартирних і сім приватних будинків, автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ влаштувала пекельну добу в Херсоні з областю: є жертви

Крім того, чотири ракети вибухнули в Костянтинівці. Руйнувань зазнали дві приватні оселі й автотранспорт, є травмовані. Маємо поранених у Бахмуті та Часовому Яру.

Триває 398-ма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Найзапекліші бої тривають за Бахмут, Авдіївку та Мар’їнку. Завдяки професійним і злагодженим діям, протягом минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 62 атаки противника на зазначених напрямках.

Read Previous

Зачистка Силами оборони окупованого Півдня дала перші результати – Гуменюк

Read Next

Ставка на авіацію: РФ похапцем прибирає ракетоносії з Чорного моря

Most Popular