Знайшли полковника РФ, який наказав бомбардувати драмтеатр у Маріуполі

З’ясували особу полковника російської армії, який віддав наказ про бомбардування драмтеатру в Маріуполі на Донеччині.

Російський полковник Сергій Атрощенко віддавав накази про бомбардування драмтеатру, пологового будинку та дитячої лікарні окупованого міста. Військовий народився в місті Овруч Житомирської області, заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Вбивцю маріупольців номер один встановлено. Того, хто надавав накази та контролював бомбардування драмтеатру, пологового будинку та дитячої лікарні. Літаки, що бомбардували Маріуполь злітали з аеродрому в Приморсько-Ахтарську”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ранкова “бавовна” в Маріуполі: відомо, кого “підсмажили” партизани

Дослідники волонтерської спільноти Inform Napalm дізналися, що полковник Атрощенко командир в/ч 75387, 960-го штурмового авіаційного полку РФ, авіаполк якого дислокується на аеродромі на околицях міста Приморсько-Ахтарськ Краснодарського краю на березі Азовського моря.

Уродженець Овруча тривалий час жив у російському місті Липецьк. Наразі росіянин проживає в елітній квартирі в Приморсько-Ахтарську, яка розташована в 350 м від набережної.

Російські загарбники скинули бомбу на драматичний театр Маріуполя з літака 16 березня 2022 року, попри те, що біля будівлі було великими літерами виведено слово “Діти”. Всередині від обстрілів ховалися до 1,5 тис. людей, переважно жінок та дітей.

Read Previous

😡Угода РФ та ІРАНУ / На що Іран ОБМІНЮЄ шахіди?

Read Next

Білорусь прокоментувала розміщення у себе ядерної зброї РФ

Most Popular