СБУ “спакувала” прикордонника, який працював з ворогом

Спіймали прикордонника, який намагався передати ФСБ інформацію про охорону північних рубежів України.

Його викрила Контррозвідка Служби безпеки спільно зі співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби у Чернігівській області, передає СБУ.

“Фігурантом виявився інспектор Чернігівського прикордонного загону. Ще до початку повномасштабного вторгнення посадовець був завербований кадровим співробітником ФСБ”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шпигуна посадили на 15 років

Загарбників цікавили бойові розпорядження та план інженерно-технічного облаштування держаного кордону. За допомогою цієї інформації хотіли влаштувати диверсії.

СБУ вдалось своєчасно викрили зрадника і затримати його на спробі передачі інформації з обмеженим доступом агресору.

Зрадника відправили під варту. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності.

Подружжя, яке виявилося російськими шпигунами, затримала Служба безпеки України в Одесі. Вони допомагали ворогові підготувати ракетний удар по силам протиповітряної оборони та артилерійським складам. Заарештовані є агентами Головного управління Генштабу Збройних сил Російської Федерації.

Служба безпеки України затримала в Києві колаборантку. Після деокупації Харківщини вона намагалася втекти до Євросоюзу. Зрадниця колишній голова Куп’янської райдержадміністрації. Вона підтримала ворога, коли він окупував район.

Read Previous

💥 ОЦЕ ЗАЛП! Ексклюзивні кадри з Бахмуту #shorts

Read Next

ПЦУ ухвалила рішення щодо Почаївської лаври

Most Popular