Росіяни пішли в атаку на чотирьох напрямках, на скількох обороняються

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка, Мар’їнка та їх околиці. Завдяки професійним і злагодженим діям, протягом доби підрозділами Сил оборони України було відбито 24 атаки противника на зазначених напрямках. Про це ввечері 28 березня повідомив Генштаб ЗСУ.

“На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут. Проте наші захисники мужньо тримають місто, відбивають численні атаки противника. Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Іванівське та Озарянівка Донецької області”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зараз відбувається на фронті: показали свіжі карти бойових дій

Водночас на Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів наступальні дії в напрямку населених пунктів Степове, Первомайське, Мар’їнка Донецької області, успіху не мав.

На Куп’янському та Лиманському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Крохмальне, Білогорівка, Верхньокамянське та Берестове.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести обороні дії.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Російські війська зазнають значних втрат у бронетехніці у спробах оточити Авдіївку на Донеччині.

Разом з тим, противник не має там суттєвих успіхів. Про це повідомило міноборони Великої Британії у Twitter 28 березня.

За даними розвідки країни, останніми днями Росія продовжує приділяти пріоритетну увагу операції з оточення Авдіївки. Однак сили РФ досягли там лише незначного прогресу ціною великих втрат у бронетехніці.

Read Previous

🔥ВСУ уже движутся! СВИТАН удивил прогнозом в ВОЙНЕ

Read Next

Артилеристи поцілили в склад росіян. Авіація завдала ще п’ять ударів

Most Popular