Росія не пустила вантажівки з пораненими у Бєлгородську область. Багато загарбників не вижили

Російські загарбники зазнають великих втрат не лише на полі бою, а й через нездатність надати медичну допомогу своїм пораненим військовим.

Зокрема, встановлено подробиці спроби евакуації поранених росіян 17 квітня. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Поранених окупантів на 14 вантажівках намагалися перевезти із тимчасово захопленої території Луганщини у бік населеного пункту Уразово Бєлгородської області РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на головних напрямках фронту: показали свіжі карти бойових дій

“При спробі перетину державного кордону України на територію РФ з певних причин російська сторона не пропустила військову колону та розвернула її назад. Відомо, що під час переміщення частина військовослужбовців противника не вижила через відсутність належної медичної допомоги”, ‒ йдеться у повідомленні.

Іншу частину важкопоранених загарбників, понад 50 осіб, перевезли до шпиталю, що розгорнутий на базі Троїцької центральної районної лікарні.

Загальні бойові втрати Росії на ранок суботи, 22 квітня, становлять 185 730 окупантів. За минулу добу лави “200-х” поповнили ще понад 680 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Від початку повномасштабної війни Росія втратила в Україні вбитими та пораненими близько 200 тис. своїх військовослужбовців. Такі дані наводять американські та інші західні офіційні особи, за даними ЗМІ.

Read Previous

Укрзалізниця запустила прямий рейс із Австрії

Read Next

💥Новые САНКЦИИ для России / ЖДАНОВ проанализировал итоги “Рамштайн-11” / Что изменится? @OlegZhdanov

Most Popular