Андрій Шевченко залишив пост тренера збірної України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав зрозуміти, що термін дії його п’ятирічного контракту з УАФ завершено.

Сьогодні Андрій Шевченко перестав бути головним тренером збірної України, заявивши, що його п’ятирічний контракт закінчився. Про це він написав у своєму Інстаграм.

“Сьогодні добіг кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п’ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол. Я вдячний президентові і виконкому УАФ за надану можливість попрацювати зі збірною України, вдячний кожному гравцеві, кожній людині хто допомагав і був причетний до команди.
Велика вдячність всім вболівальникам за підтримку і критику.
Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим. З вірою в Україну 🇺🇦”, – зазначив Шевченко у своєму повідомленнію

Додатково: Андрій Шевченко був головним тренером національної команди України протягом п’яти років. При ньому Україна провела 51 матч. За цим показником він поступається тільки Блохіну, який виводив збірну на поле як наставник 64 гри.

За 51 поєдинок біля керма збірної Шевченко здобув 25 перемог, 13 нічиїх і зазнав 13 поразок.

Саме при ньому збірна добилася історичного результату на чемпіонаті Європи, дійшовши до чвертьфіналу Євро-2020, де поступилася Англії.

Read Previous

У Зеленського заявили, що Росія нездатна забезпечити Крим

Read Next

Милованов заявив, що порівняно зі США уся його діяльність в Україні є “вторинною”

Most Popular