Інформацію про зустріч Зеленського з Чаусом в Офісі Президента спростували

Президент України не зустрічався із колишнім суддею Дніпровського районного суду Києва Миколою Чаусом, якого підозрюють у хабарництві.

Про це заявив прессекретар Президента України Сергій Никифоров на своїй сторінці у Facebook.

“Президент України не зустрічався із суддею Чаусом”, — коротко написав він.

Зазначимо, раніше колишній генпрокурор Руслан Рябошапка в ефірі “Прямого каналу” заявив, що Зеленський “уже двічі” зустрічався з Чаусом.

“Президент мовчить. Але, за деякою інформацією, він уже двічі зустрічався особисто з Чаусом. Ця інформація потребує перевірки, вона з’явилася зовсім нещодавно”, — сказав ексгенпрокурор.

Окрім цього, інформацію про зустріч Зеленського та Чауса на своїй Facebook-сторінці поширював і нардеп Гео Лерос. За його даними, вона відбулася до появи екссудді в селі на Вінниччині.

“Після того як “невідомі” викрали суддю Чауса з Молдови, він заявив співробітникам, що буде говорити виключно із Зеленським. І вгадайте що сталось? Зеленський з ним таки зустрівся, бо так сильно його душить жага влади… І наголошую, це сталось до того, як Чаус офіційно знайшовся! Тепер розумієте, чому СБУ його нікому не віддає? Цю інформацію маю від надійного перевіреного джерела”, — наголосив депутат.

Read Previous

У Києві знайшли мертвим голову “Білоруського Дому в Україні” Віталія Шишова. Він зник напередодні

Read Next

Ляшко зробив важливу заяву про новий спалах COVID-19

Most Popular