США очікують від Києва ретельного розслідування убивства білоруса Шишова. Кулеба пообіцяв, що Україна зробить все можливе

США сподіваються, що Україна проведе повне та ретельне розслідування убивства у Києві голови «Білоруського Дому в Україні» Віталія ШишоваУ Києві знайшли мертвим голову «Білоруського Дому в Україні» Віталія Шишова. Він зник напередодні. Україна своєю чергою запевнила, що зробить все можливе.

Про це йдеться у заяві американського посольства у Києві від 3 серпня, коли Шишова знайшли мертвим. Позицію України озвучив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

“Сполучені Штати глибоко засмучені смертю білоруського активіста Віталія Шишова у Києві, і ми висловлюємо глибокі співчуття його близьким. Його смерть сталася на тлі неприйнятної білоруської розправи з громадянським суспільством, і ми сподіваємося на повне та ретельне розслідування українською владою і встановлення причин та обставин”, — зазначили у посольстві.

Водночас міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна зробить все можливе для розслідування цієї справи: “важливо виявити всю правду про його трагічну смерть”.

Read Previous

Слідчі перевіряють дві версії смерті Шишова

Read Next

У Кабміні анонсували соцпакети з накопичувальними пенсіями

Most Popular