Суд у справі Шеремета досліджував експертизу ходи жінки, яку з ймовірністю 15% визначили як Кузьменко, – адвокат Коломієць

Шевченківський районний суд Києва під час розгляду справи про вбивство журналіста Павла Шеремета досліджував матеріали справи, надані прокурором.
Про це повідомив адвокат іншого обвинуваченої у цій справі, Яни Дугарь, Віталій Коломієць.

“Сьогодні розглядали експертизу ходи щодо Юлії Кузьменко, там, де (брав участь в роботі над документом британський експерт Айван. – Ред.) Бірч. Ми її докладно розбирали і встановили, що рівень цієї умовності (доказів. – Ред.), До якої вдався Бірч, становить 15%. тобто, ймовірність того, що це – Юлія Кузьменко (на відео, які під час слідства надавалися для проведення експертизи, складає. – Ред.), 15%. на підставі цих 15% Бірч дав висновок про “умовної достатності” (доказів. – Ред.) “, – сказав адвокат.

Як зазначив Коломієць, також учасники засідання після дослідження цієї експертизи перейшли до перегляду додатків до неї.
За його словами, наступне засідання у цій справі призначене на середу на 11:00, і на ньому учасники процесу планують додивитися ряд відеозаписів і перейти до вивчення однієї з експертиз по Дугарь.

Read Previous

На найбільшому на планеті звалищі шин в Кувейті почалася пожежа.

Read Next

Концерт до Дня Незалежності: стали відомі імена виконавців

Most Popular