Авіація ЗСУ пролетіла над захопленими територіями – окупанти рахують втрати

Минулої доби, 23 травня, українські захисники вкотре результативно відпрацювали по окупаційних військах.

Втрат противнику завдали авіація Сил оборони, підрозділи ракетних військ і артилерії. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 24 травня.

За його даними, авіація за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки росіян, з яких три по зенітно-ракетних комплексах.

“Також минулої доби наші воїни знищили ворожий ударно-розвідувальний вертоліт Ка-52, чотири ударних БпЛА типу Shahed та один розвідувальний дрон типу Zala”, йдеться у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передачу Україні F-16 обговорять на найближчому “Рамштайні” міноборони США

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили:

чотири райони зосередження озброєння та військової техніки;
два артилерійських підрозділи на вогневих позиціях;
три “важливі цілі” противника;
три пункти управління;
склад боєприпасів.

Минулої доби противник продовжив тероризувати Україну обстрілами. Завдав 41 авіаційного удару та здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню, кажуть в Генштабі.

“Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна та адміністративна інфраструктура. Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, попередили військові.

Основними цілями ракетних ударів РФ в Україні залишаються військові, інфраструктурі об’єкти, а також оборонні підприємства та військова техніка, його речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Водночас тактика у росіян зараз залишається незмінною. Це комбінація різних засобів ураження, щоб розосередити увагу протиповітряної оборони ЗСУ.

Read Previous

“У Кремлі справжній переляк” – що змінив прорив у Бєлгородській області

Read Next

🔥ФЕЙГИН & ПИОНТКОВСКИЙ & White Rex | Дикий ВОЙ в Кремле / В БЕЛГОРОДЕ ПАНИКА зашкаливает

Most Popular