Танк ЗСУ зрівняв із землею опорний пункт росіян – ефектне відео штурму

Штурмовий загін 30-ї окремої механізованої бригади ім. Князя Костянтина Острозького намагався вибити російських окупантів з позиції.

Її загарбники облаштували під мостом через невелику річку на Сході, пише “Ліга”.

Ролик починається з того, що бронемашина підкидає штурмовиків до опорного пункту росіян, ймовірно, “обробленого” артилерією Збройних сил України. Починається штурм.

Ведені підказками аеророзвідки з дронів над локацією, бійці ведуть вогонь на придушення і закидають позицію гранатами. Окупантів, що вискочили, загнали назад у “нори” вогнем з автоматів і гранатомета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині протестували український танк, який замовлять для ЗСУ

Після відмови супротивника скласти зброю українські військові вирішують зрівняти опорник росіян із землею та викликають на допомогу танк. Пострілами зблизька бойова машина робить саме це.

Скільки тривав штурм, не зазначено. Місце та дата також невідомі.

Третя окрема штурмова бригада опублікувала повне відео штурму позицій росіян біля “дороги життя” до Бахмута на Донеччині. Ідеться про шосе T0504 від Часового Яру через Хромове на Бахмут.

“Дорога життя” остання асфальтована траса, якою можна доставити боєприпаси, провізію захисникам міста-фортеці, направити підсилення та евакуювати поранених і загиблих воїнів.

Read Previous

Ексдепутат-комуніст наводив російські ракети на Україну

Read Next

⚡️НОВІ ДЕТАЛІ атаки КИЄВА / Ворог змінив тактику?

Most Popular