Операційну компанію Групи Смарт-Холдинг очолила Юлія Кір’янова – заява компанії

Генеральним директором операційної компанії інвестиційної групи Smart Holding Вадима Новинського ТОВ “Смарт-Холдинг” призначено Юлію Кір’янову, яка раніше обіймала посаду першого заступника генерального директора, директора з фінансів цієї ж компанії.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Олексій Пертін, який керував компанією, з 2007 року очолив наглядову раду ТОВ “Смарт-Холдинг”. Крім того, Пертін продовжить очолювати Раду директорів топ-холдингової компанії групи Smart Holding Ltd (Cyprus).

У пресслужбі зазначили, що головним завданням ТОВ “Смарт-Холдинг” є розвиток інвестиційного портфеля на ринку України, а також надання всебічної експертизи щодо українських активів для топ-холдингової компанії Smart Holding (Cyprus).

У свою чергу, на рівні Smart Holding (Cyprus) приймаються рішення щодо затвердження і актуалізації стратегії розвитку групи, зміни в інвестиційному портфелі, розподілу прибутку і порядку виплати дивідендів, операцій M&A, призначень керівників бізнесів Групи, а також членів наглядових рад.

“Ми будуємо стійку бізнес-модель, яка, з одного боку, забезпечить основу для розвитку інвестиційного портфеля, з другой̆ – буде відповідати всім міжнародним вимогам прозорості. Якісне та ефективне корпоративне управління є одним з найважливіших критеріїв при прийнятті управлінських і інвестиційних рішень, забезпечує надійну систему внутрішнього контролю та роботи з ризиками”, – цитує пресслужба Олексій Пертіна.

Smart Holding – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України. Інтереси Smart Holding зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Smart Holding інвестують в об’єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, сільського господарства, суднобудування, логістики та інфраструктури, нерухомості.

Smart Holding (Cyprus) Ltd – топ-холдингова компанія групи Smart Holding, яка створена і діє за законодавством Республіки Кіпр. Її бенефіціаром є Вадим Новинський.

Read Previous

Зеленський призначив екс-посла в Нідерландах представником України при ЄС

Read Next

Рішення щодо вступу України та Грузії вже ухвалене на найвищому рівні, – заступник генсека НАТО

Most Popular