Трендові сумки 2023: на що звернути увагу

Будь-який образ буде довершеним і елегантним, якщо до нього додати сумку.

Цього сезону бренди зосередилися на ланцюгах і торочках, кишенях та пряжках, розмірах XXL та романтичних мотивах. Gazeta.ua зібрала п’ять наймодніших сумок літньої пори.

Сумки для офісу

Один із найпомітніших трендів сумок сезону весна-літо 2023 офісна функціональність. Навіть якщо ви не ходите до офісу, подібну сумку легко стилізувати і під повсякденні образи: як до джинсів зі смугастими сорочками, так і до лляних костюмів.

Сумки XXL

Зручність і практичність завжди залишається у тренді. У такі сумки можна помістити багато речей і при цьому ваш образ матиме бездоганний вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмір має значення: трендові окуляри, на які варто звернути увагу

Сумки з пряжками

Пряжки один із найбільш помітних деталей на сумках останніх колекцій. Такий варіант сумки додасть акценту до повного аутфіту.

Сумки з торочками

Сумка з бахромою має всі шанси стати вдалим аксесуаром як для пляжу, так і для червоної доріжки.

Романтичні мотиви

На противагу мінімалізму бренди залишають місце в нашому гардеробі і для романтики. Сумки, прикрашені квітами, серцями та рюшами набирають популярності у цьому сезоні.

Головний тренд цього весняно-літнього манікюру Barbiecore. Важлива та невіддільна характеристика тренду рожевий колір. Дизайн з багатьма відтінками рожевого, блискітками, надлишковістю та вайбом 2000-х років уривається у теплий сезон.

Read Previous

“Організація не займається фізичним порятунком людей” – ООН відповіла на критику

Read Next

Чергова неспокійна ніч: оголошена масштабна повітряна тривога

Most Popular