Байден і Сунак заявили про “непохитну підтримку України”

Президент США Джо Байден і прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявили про свою “непохитну підтримку” України. Вони також засудили “жорстоку агресію” Росії.

У США буде необхідне фінансування для підтримки України “стільки, скільки буде потрібно”, заявив Байден на зустрічі в Вашингтоні, пише CNN.

Велика Британія пишається своїм внеском у військові дії України, в тому числі танками, зброєю дальньої дії і навчанням київських солдатів, зазначив Сунак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Українці зустрінуть успіх”: радник Байдена про контрнаступ ЗСУ

Союзникам України необхідно послати сильний сигнал Володимиру Путіну, що їх підтримка Києва не ослабне, зазначив британський прем’єр.

Вони також подякували один одному за неоцінений вклад в майбутню перемогу України.

“Чим більше ми зможемо надати підтримку Україні, а не тільки тут і зараз, ту підтримку, яка триватиме якийсь час і на роки вперед, я думаю, це посилає Путіну сильний сигнал про те, що в цьому немає сенсу, намагаючись нас перечекати”, сказав Сунак.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден користується чотирма принципами щодо допомоги Україні у війні проти російських окупантів.

У Білому домі триває внутрішня дискусія про кожен аспект політики щодо України.

Президент США у певні моменти може хотіти переговорів між Україною та Росією. Також метою Білого дому є те, щоб не допустити війну між Росією та НАТО.

Read Previous

Акулу, яка з’їла росіянина, зловили і влаштували з нею фотосесію

Read Next

$4 тис за вбивство українців. Як в Росії набирають смертників

Most Popular