“Хочу вижити” – п’яний військовий РФ розповів про численні втрати

Російський окупант розповів своєму знайомому про пиятику на позиціях, численні втрати та погане оснащення.

Він зазначив, що це “війна, на якій або ти, або тебе”. А він просто хоче вижити. Відповідний запис розмови перехопило та опублікувало Головне управління служби розвідки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранених не забирають, не відповідають на обстріли російські військові поскаржились на командування

“Або ти їх, або вони тебе. Ось так я тобі скажу. Артилерія це просто ж..а. Навіть зараз, я вийшов у поле, стою тут один. Якщо мене зніме снайпер, то ти вибач”, сказав росіянин.

Загарбник додав, що у них майже немає забезпечення. Немає навіть приладів нічного бачення. Тому якщо поїде техніка, то вони повністю незахищені. Щоб не зійти з глузду вони сидять та п’ють.

“Спілкувався зі знайомим з десантно-штурмової бригади. Їх там з 70 людей лишилося 15. Вони два рази сходили у наступ. Вони взяли 800 метрів”, наголосив окупант.

Протягом 9 червня підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1895 вогневих завдання.

Втрати російських окупантів вбитими і пораненими становлять більше чотирьох рот. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

За 470 днів українські воїни знищили 213 770 окупантів, 7600 броньованих машин ворога, 3901 танк, 314 літаків і 299 гелікоптерів.

Read Previous

ЗСУ поцілили в штаб росіян, де побував Путін

Read Next

Контрнаступ ЗСУ йде на чотирьох напрямках

Most Popular