«Слуги народу» планують відставки в уряді на жовтень

Кадрові перестановки в Кабінеті міністрів України можуть відбутися у першій декаді жовтня цього року.

Про це повідомили Факти з посиланням на коментар телевізійникам голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії. За його словами, кадрові ротації в уряді стануть темою для обговорення на виїзному засіданні «Слуги народу» в Трускавці, що заплановане на 1-3 жовтня.

«Кадрові зміни в кабміні стоять на порядку денному. Я анонсував їх до кінця вересня. Ми трохи затримуємося. Умовно – це буде перша декада жовтня. І ми ось в Трускавці ці питання обговорюватимемо серед іншого», – наголосив Арахамія.

Він додав, що після Трускавця будуть плюс-мінус вже анонсовані кандидати. Тож представники партії «Слуга народу» зберігати їх у таємниці вже не бачать жодного сенсу.

Водночас нардеп зазначив, що питання кадрових змін серед голів комітетів Верховної Ради в Трускавці не обговорюватимуть, оскільки жодних ротацій тут не планується.

Ще на початку вересня Давид Арахамія заявляв, що в Кабміні можуть замінити трьох-чотирьох міністрів, а переговори з потенційними кандидатами на їхні посади розпочали проводити ще півтора місяці тому.

У кулуарах претендентами на звільнення називали керівника Міноборони Андрія Тарана, міністра соціальної політики Марину Лазебну та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського. Зараз може йтися і про інших претендентів на «виліт».

Read Previous

Кремль запропонував Києву пряме постачання газу

Read Next

Північна Корея здійснила черговий ракетний пуск

Most Popular