Росіяни планують нові ракетні удари. Є ознаки, які на це вказують

Є ознаки ймовірної підготовки Росії до нових ракетних ударів по території України.

На це вказує те, що окупанти активізували безпілотну розвідку вздовж лінії фронту і намагаються глибше проникнути в тилові регіони. Про це в ефірі телемарафону заявила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Бої вже в місті”: колишній командир “Азову” розповів про успіхи ЗСУ в районі Бахмута

“Ми спостерігали кволу активність протягом останніх двох діб. Це означає, що ворог певним чином переформатував свої зусилля, вивчав можливості і тактику підшукував тактику, яка була б максимально ефективною”, наголосила вона.

Гуменюк зазначила, що російські окупанти дуже часто намагаються компенсувати відсутність результативності на лінії фронту “тиловими перемогами”.

На Бахмутському напрямку українські захисники перехопили стратегічну ініціативу і ведуть наступ широким фронтом на флангах Бахмута.

Сили оборони продовжують наступальну операцію на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, заявив речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов в ефірі національного телемарафону.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби на фронті відбулося 40 бойових зіткнень.

Read Previous

Росіяни готуються тікати перед контрнаступом – перехоплення

Read Next

Кошти, зекономлені на закупівлі харчування, повністю покривають витрати на зимову форму для ЗСУ, – волонтерка Ярова 

Most Popular