Генштаб відзвітував про успіхи ЗСУ на фронті

Розпочалася 544-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України.

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, повідомив уранці 21 серпня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook. Наші воїни закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

“Протягом минулої доби відбулося понад 25 бойових зіткнень на фронті. На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін”, звітує Генштаб.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Курдюмівки Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страх Путіна взяти участь у саміті БРІКС свідчить про його ізоляцію

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області.

Авіація ЗСУ протягом минулої доби завдала дев’ять ударів по районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії вчора вразили пункт управління та три артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Українські удари по російських тилах демонстративно погіршують моральний стан російських військ в Україні. Це може загрожувати стійкості російської оборони на багатьох критичних ділянках фронту, йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російські фронтові підрозділи, особливо на півдні України, часто стикалися з погіршеним моральним станом після українських ударів по тилах, пишуть аналітики.

Read Previous

Євро стрімко подешевшав після вихідних

Read Next

СВІТАН: Путін з усіх сил хоче Зупинити нас. ПРОГНОЗ до ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Most Popular