Маляр розповіла нову інформацію про бої на Сході

Ситуація на сході залишається складною.

Обстановка по всіх східних напрямках напружена та дуже динамічна. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram.

“На Куп’янському напрямку ворог не полишає спроб наступати. Продовжує здійснювати численні обстріли, намагаючись вразити інфраструктуру. Тривають бої. Наші бійці героїчно зупиняють противника і ламають усі його плани”, повідомила вона.

На Лиманському напрямку, за словами Маляр, не менш гаряче.

“Там ворог безуспішно штурмує з метою витіснення наших військ в районах Серебрянського лісництва, Кремінної, Білогорівки Луганської області. Крім того, зараз на цьому напрямку ворог планує перегруповуватись та замінити війська”, зазначила заступниця міністра оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ досягли другорядних рубежів російської оборони

Маляр повідомила, що на Бахмутському напрямку теж тривають активні бої, ворог постійно атакує, використовуючи бронетехніку та авіацію.

“Його мета будь-якою ціною зупинити наш наступ”, наголосила вона.

Разом з тим Маляр запевнила, шо Сили оборони поступово просуваються навіть в умовах відчайдушного опору противника.

“Обстановка по всіх східних напрямках напружена та дуже динамічна. Тому, рішення у такій ситуації необхідно приймати виважено, але разом з тим швидко. Тож, наші командири безпосередньо на місці відпрацьовують кожну деталь, прораховують всі можливі сценарії розвитку подій та оперативно планують подальші кроки”, підкреслила вона.

Сили оборони України продовжують вести наступальну операцію на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

В напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки мали успіх, повідомив уранці 24 серпня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

Сили оборони також продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки Луганської області та Веселого Донецької області. Важкі бої тривають.

Read Previous

Російський шпигун готував обстріли ТЕЦ Києва під час опалювального сезону

Read Next

ЗСУ зайшли в КРИМ! БУДАНОВ дотримав слова. КАРТА бойових дій на 24 серпня

Most Popular