Як шукати ерогенні зони в себе і в партнера

Будь-яка частина тіла може бути ерогенною зоною. Можна знайти багато цікавих місць, які відгукуються на пестощі та викликають збудження.

Є зрозуміла інструкція, як саме їх шукати і виявляти, пише self-lover.

Хто має шукати ерогенні зони

Почніть вивчати своє тіло самі. Наприклад, жінки, які часто мастурбують, у ліжку з чоловіком відчувають регулярні оргазми. Оскільки вони знають, як дійти до піку задоволення, можуть показати послідовність дій коханій людині.

Важливо знайти відокремлене місце, розслабитися і почати “грати” із собою. Наприклад, зробити самомасаж голови, вух, шиї, грудей. І важливо стежити – які реакції викликає кожен дотик. Десь можна натиснути трохи сильніше, десь почухати або погладити.

Процес має бути неквапливим і дуже чуйним. Тому краще не вмикати відео, щоб не відволікатися. Доречна неспішна музика.

Сплячі ерогенні зони

Деякі зони не активні в людини, і вони майже не реагують на торкання. Але якщо стимулювати їх щоразу, відчуття стають інтенсивнішими та цікавішими. Так часто буває з анусом, його не часто чіпають і торкання не мають еротичного характеру. Але варто почати пестити цю ділянку, щоб відкрити багато нових відчуттів.

Важливо не намагатися відразу проникнути в задній прохід, а повільно досліджувати ділянку тіла між сідницями. Якщо поекспериментувати кілька разів, торкання почнуть викликати сильне збудження. І це саме “активація” зони, де багато нервових закінчень.

Подібним чином можна чинити і з іншими ділянками. Приділити увагу потрібно ділянці під коліном, ступням і долоням, шиї, животу, внутрішній поверхні стегон. Але будь-яка точка на тілі може бути ерогенною, це дуже індивідуально.

Різні торкання

Одні ласки можуть не давати відгуку, інші викликати блаженство. Наприклад, хтось любить легкі дотики до сосків, а хтось сильні стиснення. Когось збуджує облизування ореоли грудей, а комусь це байдуже.

І важливо спробувати різні способи впливу, щоб зрозуміти, де розташовані зони збудження. Тому торкатися тіла варто різними речами:

М’яким пушком. Ледь помітні торкання схожі на лоскот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’ять причин, чому жінки не завжди отримують оргазм

Кубиком льоду. Може бути приємно, а може й ні. Краще застосовувати в спекотному місці.

Вібратором. Цікавий вплив, особливо якщо є різні швидкості та режими.

Намистом. Їх можна прокатувати по тілу, обмотувати навколо, виходить кумедно.

Чим-небудь гострим. Колючі торкання можуть подобатися, але важливо регулювати силу натискання і підбирати правильні місця.

Придумати можна різні предмети. Навіть проведення по шкірі гребінцем буває дуже чуттєвою дією.

Знайти ключ до тіла чоловіка чи жінки допоможуть знаки Зодіаку. Мова зовсім не про психологічні підходи, а про ерогенні точки.

Вони забезпечують яскравий оргазм. Виявляється, у кожного знаку свої ерогенні зони.

Read Previous

😢Наша Катя Соляр каже ПРАВДУ про ВІЙНУ #войнавукраине2023 #новини #новиниукраїни #войнавукраине2023

Read Next

Біля МЕЛІТОПОЛЯ почалось цікаве… У росіян РЕАЛЬНА ПАНІКА

Most Popular