У Зеленського розказали про ситуацію біля Авдіївки

Росія розпочала активні дії на Авдіївському напрямку, щоб відвернути увагу ЗСУ від просування на Запорізькому напрямку південного фронту.

Під час українського контрнаступу росіяни не збираються сидіти в глухій обороні, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає “24 канал”.

“Вони завдають зустрічних контрударів. Так, тяжкі бої тривають, але я довіряю інформації Генштабу, що все контролюється”, – сказав він.

На думку радника голови ОП, окупанти пробуватимуть розхитати ті чи інші наші напрямки, відвернути увагу, щоб ЗСУ не могли підвозити туди ресурси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад тисячу окупантів і море техніки. Повідомили втрати РФ за добу

“Вони сконцентрувалися і йдуть на Авдіївському напрямку. Тяжкі бої? Так. Дуже тяжкі? Так. Наші стоять? Безумовно. Розуміють, як треба воювати на цих напрямках? Абсолютно”, – каже Подоляк.

Він запевнив, що ЗСУ сьогодні – це навіть не та армія, яка була рік тому, а значно потужніша.

“Чи можемо ми їм протистояти? Так. Чи вистачає ресурсу? На погляд наших партнерів, було б бажано мати набагато більше тих же артилерійських снарядів. Але це питання переговорних майданчиків, на яких це відпрацьовується. Авдіївський напрямок тримається. А тим часом йдуть певні позитивні наступальні дії на Токмакському і Бахмутському напрямках”, – додав посадовець.

Українські захисники продовжують стримувати атаки російських загарбників у районі Авдіївки. Збройні сили України також продовжують штурми у Запорізькій області та в районі Бахмута. Про це в ефірі національного телемарафону сказав сьогодні речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

Read Previous

Оце так! НАКРИТО російський корабель. Що відомо про судно “Павел Державин”

Read Next

“Віддай ганебний борг” – Кондратюк вперше пояснив, чи забирає військову зарплату Козловського

Most Popular