Російські військові проводять масштабні навчання в ОРДЛО – пропагандисти активізувалися

На Сході України в зоні ОРДЛО Росія розпочала масштабні військові навчання із залученням мобілізаційного резерву, підрозділів “силових структур” і окупаційних адміністрацій.

Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що командування збройних сил РФ нарощує боєготовність російських окупаційних військ на захоплених територіях Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія чотири роки готувалася до ескалації конфлікту з Польщею, Україною і країнами Балтії

“22 листопада у з’єднаннях і частинах першого (Донецьк) та другого (Луганськ) армійських корпусів розпочалось масштабне командно-штабне навчання. Контроль за проведенням навчань здійснюється комплексною комісією восьмої загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ”, – інформує українська розвідка.

Наголошується, що проведення навчань супроводжується активізацією російських пропагандистських ЗМІ для підготовки чергових фейків з дискредитації підрозділів Об’єднаних сил.

Минулої доби, 22 листопада, бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню. Три з них із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок ворожих дій двоє українських військовослужбовців дістали поранення.

Read Previous

У страшній ДТП в Болгарії загинули 45 людей, серед них​ – 12 дітей

Read Next

Нові можливості фінансування аграріїв

Most Popular