Розбудова української кіберспільноти: швейцарська академія пропонує освіту з кіберспорту за кошти кантональних фондів 

У сучасному світі, де технології швидко розвиваються, геймінг є не тільки розважальним хобі, але й потужним інструментом для розвитку навичок у різних сферах. За останні роки геймінг став унікальним явищем, об’єднуючи мільйони людей всего світу у віртуальних просторах та зайняв поважне місце у різних сферах, включаючи логістику, громадську безпеку, військові справи та інших. 

“Метою надати безкоштовну освіту громадянам України є створення в Україні активного та динамічного геймінг-ком’юніті, яке не лише надасть можливість учасникам розвивати свої ігрові навички, але й сприятиме загальному розвитку України. У цьому контексті Швейцарська The Swiss Academy – Etudes Modernes запрошує охочих приєднатися до інноваційної магістерської програми з кіберспорту”, – зазначає Адріан Кудла, директор з освіти Etudes Modernes.

Світ кіберспорту та геймінгу зараз переживає своєрідну революцію у сучасній культурі, де гравці можуть розвивати стратегічне мислення і тактичні навички співпрацювати в команді та вдосконалювати індивідуальні реакції. Геймінг став платформою для творчості та інновацій, привертаючи увагу не тільки молоді, але і дорослих людей бажаючих отримувати освіту впродовж життя. Освіта в галузі кіберспорту – це не лише здобуття знань, але й вхід у світовий тренд. Вона не тільки допоможе заробляти та розвивати кар’єру, але й відкриє двері до сучасних технологій та нових можливостей у світі ігор.

В академії акцентують, що дана магістерська програма розроблена для тих українців, які прагнуть відчути пульс розвитку сучасного геймінгу та кіберспорту, який стрімко збільшує світову аудиторію. Швейцарська Академія Еtudes Мodernes що знаходиться у місті Лозана, яка вважається центром Олімпійського спорту, пропонує унікальну можливість взяти участь у безкоштовній дистанційній програмі, яка пропонує дуальну форму навчання, поєднуючи теоретичні знання з практичними навиками від управління дронами до розвідки у відкритих джерелах (Open source intelligence, OSINT),  кібербезпеки, розробки стратегій, го, тощо. 

Набір на першу україномовну магістерську програму триватиме до 29 грудня 2023 року.

Швейцарська The Swiss Academy – Etudes Modernes відома своєю 45 річною історією та інноваційними технологіями навчання. Програма з кіберспорту не лише забезпечить студентів глибоким розумінням геймінг-індустрії, але й розвине лідерські якості в управлінні, дасть навички у маркетингу, рекламі і інші корисні знання для подальшого успіху в сучасному середовищі.

Кожен Українець, хто має бажання зануритись у захоплюючий світ геймінгу та кіберспорту, отримає  можливість для особистого та професійного зростання. Разом ми побудуємо майбутнє, де геймінг є джерелом інновацій та розвитку для України і світу”, – резюмував Адріан Кудла.

Унікальна можливість отримати вищу освіту для талановитої молоді України стала реальністю завдяки щедрості та підтримці кантональних благодійних фондів, меценатів та представників швейцарського бізнесу. Вони об’єднали свої зусилля з метою сприяння розвитку освіти та створення умов для розвитку молодих українців. Оплата за навчання та забезпечення доступу до високоякісної освіти є результатом цього плідного партнерства, яке визначається спільною метою підтримки та розвитку освітніх можливостей для талановитої молоді України.

Read Previous

⚡️СВИТАН: Таких ДЕТАЛЕЙ НИКТО не ожидал! Россияне НАЗВАЛИ убийцу F-16

Read Next

💥Оце ПОВОРОТ ПОДІЙ / В Словаччині ЗБРЕХАЛИ Путіну? / Україні продовжили ПОСТАВКИ зброї

Most Popular